Porinapiiri

No tietysti siellä poristaan! Nykyään ei käydä niin paljon naapureissa kylässä kuin aiemmin. Ihmiset kaipaavat juttuseuraa ja sitä Porinapiiri tarjoaa. Ja tarjoaahan se paljon muutakin. Kokoonnumme Kylätuvalla Sassintiellä. Ensin kerrotaan kuulumiset ja sitten kunnasta, terveyspalveluista, kotipalveluista, kirjastosta, seurakunnasta, palokunnasta jne. käydään kertomassa ajankohtaisia asioita. Kuulemme myös kertomuksia kylämme historiasta. Sen jälkeen juodaan hyvät pullakahvit tai syödään maittavaa paikalla tehtyä kotiruokaa. Käymme toki ulkonakin syömässä – voimme tehdä päivällä bussimatkan teatteriin, johonkin nähtävyyteen tai vaikkapa Veeran puotiin Oijärvelle. Joskus meillä on pelimanni ja laulamme yhdessä, pelaamme bingoa tai pidämme arpajaiset.

Porinapiiri on toiminut yli 10 vuotta. Kokoonnumme syksystä kevääseen parin viikon välein maanantaisin – seuraappa ilmoittelua ja tule mukaan!

Ja ,mikäli asiaa haluaa seurata vähän tiiviimminkin, niin FB.ssa on Olhavan Porinapiirin Eija -sivulla kirjoitellaan pitkin viikkoa mitä kaikkea ne emännät tekevätkään. Vaikka sivusta tykkääkin , ei tartte suinkaan olla Porinapiirin ”jäsen”. Tervetuloa seuraamaan rentoa meininkiä pitkin kevättä.

Yhteyshenkilö Eija Kaleva puh. 040 5375788

Tässä on sitten käynyt niinkuin vähän uumoiltiinkin, jouduimme perumaan kevään kokoontumisija. Tässä vaiheessa emme vielä tiedä, meneekö tämän koronan takia koko kevät susille, ja miten pitkään joudutaan olemaan ihan issekseen. Ohjeistusta on tullut myös Oulunkaaren suunnasta, että miettisimmä Porinapiirin kohtaloa tälle keväälle, ja ei siinä ollut meillä oikein muutakaan vaihtoehtoa, kun ajattelee, että keski-ikä taitaa olla 80 paremmalla puolella. Ikävä hommahan tämä on , mutta me tehdään kaikki voitava, ettei meidän porukka sairastuisi tähän virukseen. Emännät toivottaa kaikille lukioille hyvää kevättä ja koetetaan kiertää se pöpö kaukaa.

Paina vuotta lukeaksesi parhaat palat Porinapiirin tapahtumista:


2 vastausta artikkeliin “Porinapiiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *