Vanhempainyhdistys

Olhavan koululla toimii aktiivinen vanhempainyhdistys. Toimintaamme kuuluu keskeisesti varojen kerääminen koulun retkiin: viime vuosina päiväretkiä on tehty koko koulun voimin esimerkiksi Tietomaahan, laskettelemaan ja eläinpuistoon. Luovutamme myös joka kevät oppilaille kaksi stipendiä, joiden saajat oppilaat saavat itse äänestää joukostaan.

Varoja hankimme muun muassa tuotemyynnillä ja osallistumalla Olhavan seudun tapahtumiin, mutta saamme myös silloin tällöin lahjoituksia käytettäväksi koulun toimintaan.

Olhavan koulun 125-vuotisjuhla

Suurin yksittäinen tapahtuma, jossa olemme olleet mukana, oli Olhavan koulun 125-vuotisjuhla syksyllä 2018. Juhla oli onnistunut ja vieraita saapui lähemmäs 200 kunnioittamaan kyläkoulumme pitkää historiaa. Juhlassa muisteltiin myös muita Olhavan seudun entisiä kouluja: Yli-Olhavan, Vuosiojan, Konttilan, Kaihuan ja Lapinrannan kouluja. Lue täältä Kalevan juttu juhlista.

Liikkuva Nuokkari

Iin kunnan liikkuva Nuokkari kiertää Iin kouluilla vuorotellen. Nuokkarin ohjelma on vapaamuotoista, joten Nuokkariin voi tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan. Ohjelmassa esimerkiksi pallo- ja lautapelejä sekä rentoa olemista. Paikkana Olhavan koulun liikuntasali, kulku alaovelta. HUOM! Omat eväät ja juomapullo mukaan!

Koronan takia Liikkuva Nuokkari on tauolla. Katso ajankohtaista tietoa täältä.


Oppilaiden vanhemmat huomio!

Liity vanhempainyhdistyksen Facebook-ryhmään: Olhavan koulun vanhempainyhdistys ja laita viestiä niin lisäämme sinut WhatsApp-ryhmään:

Puheenjohtaja Veli-Matti Juntunen

Sihteeri/taloudenhoitaja Päivi Moisala

paivi.moisala (at) hotmail.com