Vanhempainyhdistys

Olhavan koululla toimii aktiivinen vanhempainyhdistys. Toimintaamme kuuluu keskeisesti varojen kerääminen koulun retkiin: viime vuosina päiväretkiä on tehty koko koulun voimin esimerkiksi Tietomaahan, laskettelemaan ja eläinpuistoon. Luovutamme myös joka kevät oppilaille kaksi stipendiä, joiden saajat oppilaat saavat itse äänestää joukostaan.

Varoja hankimme muun muassa tuotemyynnillä ja osallistumalla Olhavan seudun tapahtumiin, mutta saamme myös silloin tällöin lahjoituksia käytettäväksi koulun toimintaan.

Olhavan koulun 125-vuotisjuhla

Suurin yksittäinen tapahtuma, jossa olemme olleet mukana, oli Olhavan koulun 125-vuotisjuhla syksyllä 2018. Juhla oli onnistunut ja vieraita saapui lähemmäs 200 kunnioittamaan kyläkoulumme pitkää historiaa. Juhlassa muisteltiin myös muita Olhavan seudun entisiä kouluja: Yli-Olhavan, Vuosiojan, Konttilan, Kaihuan ja Lapinrannan kouluja. Lue täältä Kalevan juttu juhlista.

Liikkuva Nuokkari

Iin kunnan liikkuva Nuokkari kiertää Iin kouluilla vuorotellen. Nuokkari on auki kello 14-19, minkä ajan sisällä voi liikkua vapaasti. Ohjelmassa esimerkiksi pallo- ja lautapelejä sekä rentoa olemista. Paikkana Olhavan koulun liikuntasali, kulku alaovelta.

HUOM! Omat eväät ja juomapullo mukaan!

Keväällä 2020 Liikkuva Nuokkari Olhavassa: 30.1., 27.2., 2.4. ja 30.4.


Oppilaiden vanhemmat huomio!

Liity vanhempainyhdistyksen Facebook-ryhmään: Olhavan koulun vanhempainyhdistys ja laita viestiä niin lisäämme sinut WhatsApp-ryhmään:

puheenjohtaja Maria Öörni-Miettunen

puh. 044 318 0569

maria.oornimiettunen (at) gmail.com

sihteeri/taloudenhoitaja Päivi Moisala

puh. 040 043 1357

paivi.moisala (at) hotmail.com