Vanhempainyhdistys

Olhavan koululla toimii aktiivinen vanhempainyhdistys. Toimintaamme kuuluu keskeisesti varojen kerääminen koulun retkiin: viime vuosina päiväretkiä on tehty koko koulun voimin esimerkiksi Tietomaahan, laskettelemaan ja eläinpuistoon. Luovutamme myös joka kevät oppilaille kaksi stipendiä, joiden saajat oppilaat saavat itse äänestää joukostaan.

Varoja hankimme muun muassa tuotemyynnillä ja osallistumalla Olhavan seudun tapahtumiin, mutta saamme myös silloin tällöin lahjoituksia käytettäväksi koulun toimintaan.

Olhavan koulun 125-vuotisjuhla

Suurin yksittäinen tapahtuma, jossa olemme olleet mukana, oli Olhavan koulun 125-vuotisjuhla syksyllä 2018. Juhla oli onnistunut ja vieraita saapui lähemmäs 200 kunnioittamaan kyläkoulumme pitkää historiaa. Juhlassa muisteltiin myös muita Olhavan seudun entisiä kouluja: Yli-Olhavan, Vuosiojan, Konttilan, Kaihuan ja Lapinrannan kouluja. Lue täältä Kalevan juttu juhlista.


Oppilaiden vanhemmat huomio!

Seuraa vanhempainyhdistystä Facebookissa: Olhavan koulun vanhempainyhdistys tai laita viestiä niin lisäämme sinut WhatsApp-ryhmään:

puheenjohtaja Maria Öörni-Miettunen

puh. 044 318 0569

maria.oornimiettunen (at) gmail.com

sihteeri/taloudenhoitaja Päivi Moisala

puh. 040 043 1357

paivi.moisala (at) hotmail.com