Uimapaikat

Olhavasta löytyy useampi rauhallinen uimapaikka niin meren kuin joen rannaltakin. Uimapaikat eivät ole Merihelmeä lukuun ottamatta virallisia uimarantoja, vaan luonnonvesiä. Kotien yhteydessä olevien uimapaikkojen reittiohjeet löydät kodat ja nuotiopaikat -sivulta.

Vuornosleton kota ja uimaranta

Hiekkaranta, laituri, kota ja nuotiopaikka. Laiturin vierestä ruopattu syvemmäksi, mutta sivummalla on myös vähän matalampaa.


Puuroniemi

Puuroniemi sijaitsee Olhavajoen suun pohjoisrannalla. Hiekkaranta, mutta joen takia äkkisyvä.

Reittiohjeet Puuroniemeen: Käänny nelostieltä Oijärventien risteystä vastapäätä länteen ”Puuroniementie”, jonka jälkeen Puuroniementie jatkuu oikealle. Aja vajaa 1,5 km, kunnes vasemmalla näkyy pieni pelto ja sinne menevä liittymä mutkassa. Uimarannalle päästäksesi sinun on kierrettävä pelto ja pieni metsikkö sen toisella puolen.


Seljänperän vanha leirintäalue

Seljänperällä entisellä leirintäalueella on matala hiekkaranta, joskin hieman umpeenkasvanut. Suurella hiekkarannalla on myös nuotiopaikka.


Eskurin kota

Eskurin kodan yhteydessä on mahdollista pulahtaa uimaan Olhavajokeen! Varusteluna kota, huussi ja pukukoppi.


Maunulan uimapaikka

Maunulan uimapaikka sijaitsee vanhalla hiekkamontulla, jonka lävitse virtaa luonnonoja. Paikka tunnetaan myös Maunulan kala-altaana, sillä siellä on kasvatettu 70-luvulla kirjolohia.

Reittiohjeet Oijärventieltä päin: Käänny Oijärventieltä kohti Maunulaa Konttilantielle. Jatka tiellä n.3,5km, uimapaikka sijaitsee vasemmalla tien varressa. Ei opasteita.


Merihelmi

Merihelmen huoltoaseman yhteydessä on matala hiekkaranta. Rannasta löytyy myös syvempi ruopattu uintialue. Varustelu: leikkikenttä, pukukopit, huussi, huoltoasema.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *