Varauskalenterin käyttö

Varauskalenterin kautta voit varata Kylätuvan tai Maamiesseuran talon käyttöösi. Tässä ohjeet miten varauskalenteri toimii:

  1. Varauskalenteri löytyy sivun alareunasta ”Book Appointment”. Klikkaa sitä.

2. Valitse ensiksi kuinka pitkän varauksen tarvitset. Jos sopivan pituista aikaa ei ole valmiina, voit varata kaksi peräkkäistä aikaa (vaatii kaksi erillistä varausta)

3. Valitse paikka: Kylätupa tai Maamiesseuran talo

4. Valitse ensin sopiva päivä vasemmalta, jonka jälkeen oikealle avautuu lista sopivista (aloitus) kellonajoista. Jos päivälle on jo muita varauksia, järjestelmä ei näytä sen kanssa päällekkäin meneviä aikoja. Jos valitsit koko päivän varauksen, järjestelmä ehdottaa vain klo 6:00 alkavaa aikaa, joten valitse siis se.

5. Jos varaat usein tilat käyttöösi, kannattaa luoda uusi profiili, jolloin varaaminen on nopeampaa. Kirjautuminen ei kuitenkaan ole pakollista, joten voit painaa myös ”ohita kirjautuminen”.

6. Anna tietosi: Nimi=tapahtuman nimi sekä oma sähköpostisi ja puhelinnumerosi ovat pakolliset. Paina ”jatka” ja lopuksi ”vahvista varaukseni”. Järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti vahvistuksen sähköpostiisi. Saat varauksestasi myös muistutuksen sähköpostiin.

Huom! Kylätupaa varattaessa nimi näkyy julkisesti kalenterissa, joten käytä selvyyden vuoksi nimenä tapahtuman nimeä.

7. Tilojen ovet ovat lukossa, joten sovi avaimen hakeminen ja muut käytännön asiat (kuten mahdollinen korvaus vuokrauksesta) ottamalla yhteyttä:

Kylätupa:

Eija Kaleva p. 040 5375788 tai Maarit Tihinen p. 040 7609578

Maamiesseuran talo:

Kirsimaria Pakonen 045 1275663

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *